SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

SPLOŠNE DOLOČBE

Spletna stran www:klm-galun.com je v lasti podjetja KLM-GALUN Poslovne storitve d.o.o.. (v nadaljevanju ponudnik). Obisk in uporabo spletne stani (branje  vsebine, odpiranje zavihkov,…) štejemo kot soglasje obiskovalca (v nadaljevanju uporabnik) strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji poslovanja. Spletna stran je vzpostavljena z namenom obveščanja in informiranja  uporabnikov o storitvah, ki jih nudi podjetje KLM-GALUN d.o.o. Pridružujemo si pravico, da vsebino, obliko, logotip in ostale informacije na spletni strani kadarkoli in brez predhodne objave  posodobimo, brišemo ali spremenimo.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Obiskovalci uporabljajo to spletno stran izključno na lastno odgovornost.

Kot ponudnik spletne strani ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost podatkov, vsebin in informacij objavljenih na spletni strani. Ponudnik,  niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izvedbi spletne  strani, v nobenem primeru  ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za morebitno nastalo škodo, ki bi uporabniku oz. obiskovalcu spletne strani nastala zaradi objavljenih  vsebin in informacij na tej spletni stani, vključno s škodo izgube poslov in s tem posledično izgubo prihodka ali pričakovanega dobička.

VARSTVO  PODATKOV

Podjetje KLM-GALUN d.o.o.  kot ponudnik spletne strani v skladu z ZVOP – Zakon o varstvu osebnih podatkov in GDPR – General Data Protection (evropska Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov), zagotavlja varstvo osebnih podatkov. Podatki od uporabnika, ki so pridobljeni ob uporabi spletne strani so skrbno varovani in se obdelujejo izključno za namene za katere so zbrani in jih ponudnik ne bo uporabljal za nobene druge namene ali posredoval tretji osebi, razen če bi bil k temu zavezan na podlagi zakonodaje ali predpisov.

PIŠKOTKI

Ponudnik pri uporabi spletne strani  uporablja tekstovne datoteke t.i. piškotke. Piškotki pri obisku spletne strani prepoznajo vašo napravo, s katero dostopate do spletne stani in ne individualnega uporabnika. Pri vstopu na spletno stran, je na vašem računalniku avtomatsko dodeljen piškotek. Pri piškotkih gre za informacije, ki se pri obisku spletne strani shranijo na posameznikovo napravo, s katero dostopa do spletne strani. Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik in lahko njegovo shranjevanje spreminja (omejuje ali onemogoči).

AVTORSKE PRAVICE

Z uporabo spletne strani, uporabniki ne pridobijo avtorske pravice ali lastništva nad vsebinami objavljenih na spletni strani. Podatki, logotip, vsebine in grafični elementi, ki so prikazani na spletni strani so predmet avtorske zaščite, razen tistih, ki so kot avtorsko proste označene, in njihova uporaba, prilagajanje ali spreminjanje s strani uporabnika ni dovoljena.

Ponudnik si pridržuje vse pravice intelektualne lastnine, grafično zasnovo in programsko opremo, prav tako ima izključno pravico izvrševanja pravic reprodukcije in spreminjanja spletnega mesta.