• nemški,german,deutsch
  • angleški,english
  • Kidričeva ulica 31, 3250 Rogaška Slatina
  • 00386 (0)8 20 12 185
  • info@klm-galun.com

PREDSTAVITEV

 Predstavitev

Z našimi partnerji in predstavniki poslujemo v večjih evropskih centrih in mestih, kar nam zagotavlja večjo fleksibilnost pri opravljanju naših storitev, v dobro naših strank.

EU

Evropska unija je celovita, vendar pa ima vsaka država članica še svoje pogoje in zakonodajo, ki jo je potrebno upoštevati. Kot vaš zanesljiv partner vam bomo na strokoven način pomagali pri premagovanju teh ovir.

MEDNARONDI TRGI

Mednarodni trgi in dostop do njih predstavlja za vaše podjetje priložnost in hkrati izziv za širitev vaše dejavnosti ali proizvoda. Uspešen nastop na tujem trgu pa zahteva tudi pravočasno pripravo in urejeno poslovanje, poznavanje tuje zakonodaje in razmer. Poznavanje tujih trgov in vpletanje tujih partnerjev, ki so prisotni tako doma kot na tujem trgu, poznavanje tuje zakonodaje in kulture, ter poslovanje po mednarodnih standardih, pa so zraven vaše storitve ali proizvoda ključnega pomena za doseganje zastavljenih ciljev in učinkov. Z našimi partnerji, s katerimi sodelujemo na svetovnem trgu, vam bomo zagotovo v veliko pomoč in skupaj bomo poskrbeli za vaš uspeh.

Ne izgubljajte časa in denarja. Že danes poslujte pravilno in zakonito v vsaki državi, kjer ste prisotni, da vam poslovnih priložnosti ne pokvarijo morebitne pravne prepovedi in denarne kazni. Pokličite nas!

Vaš uspeh je naša referenca.

Veselimo se sodelovanja z vami.